La regidora blanenca Conxita Boldú ocupa el lloc 19è de la llista de ERC a Girona

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Blanes és present a la campanya electoral de les eleccion al Parlament, tant al carrer com a la xarxa per posar-nos a disposició de la ciutadania de Blanes, per donar resposta als seus dubtes, qüestions i problemes del seu dia a dia, igual que fem durant tot l’any. En aquestes eleccions la representació de l’esquerra independentista de Blanes està molt ben representada a les llistes d’Esquerra a la demarcació de Girona, amb la presència de dos blanenques.

Per una banda, la regidora d’Esquerra Blanes, Conxita Boldú, que ocuparà el lloc 19è. Boldú ha estat regidora d’Esquerra Blanes des del 2003-2007 i del 2008 fins a l’actualitat, i actualment també és consellera comarcal per Esquerra.

Finalment, la blanenca Aina Puig ocuparà el 13è lloc de les llistes en representació de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya. Puig és actualment Secretària d’Organització de les JERC de Blanes i Secretaria de Coordinació Interna i Campanyes de la Federació Regional de les JERC Comarques Gironines.

En els propers dies, Esquerra Blanes presentarà el material de campanya, amb l’edició del seu butlletí local “Ara Blanes”.