Celebració ahir a Blanes d’una nova edició de La Botiga al Carrer

botiga_carrerEls comerciants de Blanes van liquidar ahir bona part de l’estoc que els hi quedava de la temporada d’estiu a La Botiga al Carrer. Centenars de persones van gaudir d’una jornada de compres a l’aire lliure aprofitant els grans descomptes que oferien els establiments i molts, també, han equipat als seus fills per l’inici del col·legi amb material escolar i roba a preus molt econòmics.

A la cinquantena de parades que s’han instal·lat pels carrers més cèntrics de Blanes s’han venut articles de gran qualitat amb descomptes de fins al 70% en algunes botigues. “Preferim rebaixar molt el preu i vendre-ho tot, enlloc de guardar-ho al magatzem per l’any vinent”, comentaven avui molts dels comerciants.

Es podien trobar productes de tot tipus, sobretot roba de vestir i esportiva, però també molts complements per a totes les edats, bijuteria i sabates per a grans i petits. A més, les perfumeries han posat a la venda avui els productes de l’estiu amb preus molt rebaixats -tant de cosmètica com cremes bronzejant- i també es podia comprar parament de la llar de gran qualitat amb descomptes espectaculars. Pel que fa a l’alimentació, els pastissos i els pans fets al forn han estat els que han tingut més èxit.

La pluja caiguda a última hora del vespre al municipi ha fet escurçar la jornada de vendes gairebé una hora, tot i que els comerciants estaven igualment satisfets perquè el dia havia aguantat tranquil malgrat les previsions de tempestes.

La Botiga al Carrer és una de les moltes activitats que es realitzen per dinamitzar el centre de la localitat i la co-organitzen l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Ajuntament de Blanes.