Ciutadans (C’s) a Blanes lamenta l’encariment del pàrquing municipal subterrani que gestiona SABA

Moisés Manzano és el nou coordinador de C's a Blanes

Moisés Manzano, coordinador de C’s a Blanes

El coordinador de l’agrupació de Ciutadans (C’s) a Blanes, Moisés Manzano, ha lamentat l’encariment del pàrking subterrani de Blanes, ubicat sota el passeig de mar, «convertint-lo en el més car d’Espanya» ja que les últimes pujades tarifàries del pàrquing subterrani de la ciutat han augmentat un 20%, el què suposa uns 3,66 euros per hora.

Manzano ha declarat que l’equip de govern «fa pagar als usuaris els deutes que té amb l’empresa SABA, concessionària del servei» i que ho fa «de forma indiscriminada i sense sentit». A més, ha criticat que «l’Ajuntament disposa de targetes d’estacionament gratuït» mentre que «encareix el serveis per els usuaris i d’aquesta manera el fa menys accessible».

Al mateix temps, Moisés Manzano ha instat al consistori a «complir amb el manteniment necessari al barri dels Pins» ja que, segons ha declarat el coordinador «el mal estat en el que es troba el Camí dels Olivers va ser la causa de les lesions patides per una vianant». Manzano ha lamentat que ni l’equip de govern ni la oposició «han mogut cap carta sobre aquest tema» i d’aquesta manera «han demostrat el poc interès que tenen per la ciutadania de Blanes i el bon funcionament de la població».