Les atletes del Club Twirling Blanes triomfen al Campionat d’Europa celebrat a Suècia

twirling_2Diverses atletes del Club Twirling Blanes van ser escollides per la Federació Espanyola de Twirling per formar part de la selecció que va participar en representació de l’Estat Espanyol al Campionat d’Europa celebrat a principis de juliol a Helsinborg (Suècia)

La selecció espanyola estava formada en un 90% per les atletes blanenques, ja que la resta de la representació la van completar esportistes de Sant Carles de la Ràpita i l’Hospitalet.

El guany més destacat assolit per atletes del Club Twriling Blanes al Campionat Europeu de Helsinborg ha estat la tercera posició aconseguida pel grup sènior, darrera de dues de les grans potències en aquest esport, Itàlia i França. Una altra fita de les atletes blanenques la va obtenir el duet format per Maria Ridorsa i Anna Colomer, que també van guanyar el 3er lloc en la categoria junior.

twirling_1

Per la seva banda, Nerea Ortega, en individuals junior, també va fer un molt bon paper al Campionat d’Europa ja que, d’entre un total de 42 atletes, va classificar-se primer per a la semifinal i després a la final, on es va situar en la 10a posició. També és molt remarcable la 11a posició aconseguida per Ana Cobos en la mateixa categoria d’individuals junior, després que no va classificar-se a la final pels pèls.

ana_cobos

A la selecció espanyola que va competir al Campionat Europeu s’hi comptaven igualment les atletes blanenques del CT Blanes Raquel Pomares, que va competir a la semifinal, i Patricia Jurado, que va fer molt bon paper, igual que les seves companyes Marina Molina en individual sènior, i el duet sènior format per Raquel Pomares i Marina Molina.

El Club Twirling Blanes compta actualment amb unes 60 atletes, està afiliat a la Federació Esportiva Catalana de Twirling, així com a la Federació Espanyola de Twriling. Diverses atletes de l’entitat han format part de la selecció catalana de Twirling, així com de la selecció espanyola, amb les quals s’han aconseguit excel·lents resultats a nivell d’Europa i del món.