Oberta l’inscripció per a la 71a Travessia Popular del Port de Blanes

Foto: JFG - Arxiu Blanesaldia

Foto: JFG – Arxiu Blanesaldia

Les inscripcions per participar a la 71a Travessia Popular del Port de Blanes es podran fer fins el mateix dia de la prova, diumenge vinent 11 d’agost. Enguany la novetat és que tots els nedadores i nedadores rebran un casquet de bany amb el número de participant que cal portar durant la prova.

El preu d’inscripció és de 4 euros, pot participar-hi tothom (sigui o no federat) i la recepció es farà a partir de 2/4 de 9 del matí al costat de Sa Palomera. La travessia té una distància de 900 metres aproximadament, la sortida és farà a les 10 del matí des de la platja de Sa Palomera i l’arribada a la platja petita del port.

L’activitat es limitarà a un total de 400 inscrits i per formalitzar aquest tràmit es pot fer bé via mail (esports@blanes.cat) adjuntant el comprovant d’haver efectuat el pagament al compte bancari, personalment a la Ciutat Esportiva Blanes (de dilluns a divendres de 8 a 22 h.) o bé el mateix dia de la prova fins a 2/4 de 10 del matí.

Hi ha dues categories: Open Masculí i Open Femení, i tant el lliurament de premis com l’atenció als nedadors i nedadores amb un refrigeri es farà a ¼ de 12 del migdia a la llotja de la Confraria de Pescadors. Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de les categories OPEN, així com per al primer Local Masculí i Femení, i per al més Gran i al més Petit Masculí i Femení. Tots els participants també rebran un record que se’ls lliurarà a la seva arribada.

Més informació: http://www.blanes.cat/docweb/71travessiaportdeblanes