75 usuais d’Istagram han participat a la primera trobada que s’ha fet a Blanes

Les imatges premiades

Les imatges premiades

La primera trobada d’usuaris d’Istagram de Blanes que va tenir lloc el passat dissabte 27 de juliol va ser tot un èxit, doncs va comptar amb una participació de 75 persones que durant dos dies van generar més d’un miler de fotografies.

Si sumem els acompanyants amb què van comptar, la trobada va aplegar unes 130 persones.

Impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu ha estat difondre els atractius turístics del municipi a les xarxes socials amb motiu de la celebració del 43è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes.

Les més de mil fotografies que es van fer s’han publicat utilitzat les etiquetes #InstaBlanes #InCostaBrava i #FocsBlanes, han estat vistes per 36.400 usuaris, i han obtingut 10.233 likes. Coincidint amb la trobada, es va fer un concurs d’inscripció gratuïta amb les imatges publicades entre el 27 i el 29 de juliol, havent estat triats com a guanyadors els següents instagramers:

1er Premi: Sergi Parisi – Nit d’allotjament amb esmorzar inclòs a l’Hotel & Spa Pi-Mar + Menú al Restaurant Vineo + entrada al Jardí Botànic Pinya de Rosa

2on Premi: Octavi Fontané – Menú al Restaurant El Sorrall + entrada al Jardí Botànic Marimurtra + Viatge creuer Dofijet Boats Blanes fins a Tossa i retorn

3er Premi: Carme Bosch – Menú al Restaurant Cala Bona + entrada al Jardí Botànic Marimurtra

Foto de grup del participants

Foto de grup del participants

El punt de sortida de la primera trobada d’instagramers que s’ha fet a Blanes va ser a Casa Saladrigas on, abans d’emprendre la ruta, es va donar la benvinguda a tots els assistents i se’ls va oferir un refrigeri. Tot seguit es va fer un photowalk guiat pel centre i el port de Blanes passant pel passeig de Mar, el passeig de Dintre, el carrer Ample amb la Font Gòtica, l’Església Santa Maria i l’ermita de l’Esperança.

L’activitat ha comptat amb el suport de la comunitat d’instagramers Girona, Dofijet Boats, Hotel & Spa PiMar, Marc Llach Fotografia, Jardí botànic Marimurtra, Pastisseria Marina Dolç, Jardí Botànic Pinya de Rosa, Restaurant Cala Bona, Restaurant El Sorrall i Restaurant Vineo.