Descarrega’t el programa de la Festa Major de Blanes Santa Anna 2013

fm

Descarrega’t el programa: Festa Major de Blanes 2013

Josep Marigó, alcalde de Blanes

Josep Marigó, alcalde de Blanes

Un any més, us presentem el programa de la Festa Major de Blanes, la festa més esperada de tots els que ens estimem la nostra vila. Aquests dies són especialment importants per als blanencs, els visitants i les entitats ja que esdevé un punt de trobada per gaudir de les actuacions, la fira d’atraccions, els espectacles infantils i, evidentment, l’espectacle pirotècnic amb el Concurs de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes.

No cal dir que en aquests moments d’austeritat per les administracions, les empreses, les famílies i, en definitiva, les persones, cal fer un esforç imaginatiu per tal d’oferir actes per a totes les edats i gustos. Per això, agraeixo especialment la participació i la implicació de les entitats blanenques que, com veureu en el programa, tindran un paper destacat en els actes d’aquesta festa.

Us animo a participar-hi, a sortir i a compartir aquests moments lúdics, tot desitjant que gaudiu de la Festa, del Concurs Internacional dels Focs de la Costa Brava- Vila de Blanes, que enguany celebra la seva 43a edició, i que tot plegat serveixi per fomentar el civisme i la concòrdia.

Josep Marigó i Costa
Alcalde de Blanes