Activitats a Blanes els dies 28, 29 i 30 de juny

Divendres 28 de juny

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

§ De 21 a 23 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Festival folklòric internacional, amb l’assistència d’entre 7 i 9 grups d’Europa. Organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra i l’entitat Mediterrània Folk Association.

Dissabte 29 de juny

§ D’11 a 20 hores, a la Pl. de l’11 de setembre: II Concurs i Exposició de Bonsais a l’aire lliure. Organitzat per l’AV de Mas Enlaire – Mercat.

§ A la llotja del peix, a l’Esplanada del Port: 61è Homenatge a la Vellesa dels Pescadors, dins dels actes de celebració de les Festes de Sant Pere Pescador 2013. Organitzat per la Confraria de Pescadors de Blanes.
– A les 11 hores. Trobada dels pensionistes i jubilats pescadors i convidats.
– A les 11,30 hores. Celebració de la Santa Missa.
– A les 12,15 hores. Lliurament de diplomes (6a. edició).
– A les 14,30 hores. Al Restaurant Mont-Ferrant, ubicat al C. de l’Abat Oliba, 3. Dinar de germanor.

§ De 17 a 21 hores, al Pg. de Mar, davant del C. Ample: Unitat mòbil d’extracció de sang.

§ De les 19 a les 24 hores, a la placeta existent entre els carrers de F. Macià i d’I. Albéniz: Sopar solidari per Dapaong. Organitzat per la Parròquia de la Sagrada Família de Blanes i la Comissió d’Agermanament amb Dapaong (Togo).

§ A les 20 hores, al Pg. de Pau Casals, al tram comprès entre el Monument a la Sardana i l’escultura Treball de Formigues: 20a. Benedicció del Mar. Organitzada per la parròquia de Santa Maria.

Diumenge 30 de juny

§ De 9 a 14,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Jornada de clausura de la temporada 2012-2013. Organitzada pel Club Bàsquet Blanes.

§ De 9 a 22 hores, a la plaça de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Acte de sensibilització i difusió de la PAH. Organitzat per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

§ A les 17 hores, a la Pl. d’Espanya: Ball en viu – Final activitats casal. Organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

§ De 19 a 21 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes amb les cobles Genisenca i del Col·legi Sta. Maria. Organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes.