El PSC de Blanes reelegeix a Josep Marigó candidat a l’alcaldia

L’assemblea del PSC de Blanes va tornar escollir ahir a Josep Marigó per encapçalar de nou la candidatura municipal dels socialistes blanencs.

Marigó ja va guanyar les anteriors eleccions municipals i ara presenta un nou projecte per il·lusionar la ciutadania i posar l’Ajuntament al costat del poble, com a via per a superar la situació d’estancament actual.

Aquesta elecció s’ha produït després d’un procés intern on podien optar tots els militants, un procés que ha culminat en l’assemblea d’aquest dijous on s’ha escollit de nou Josep Marigó com a cap de llista del PSC per a les properes eleccions municipals. L’assemblea va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones.

Alguns militants varen expressar verbalment a l’assemblea el seu de suport al candidat i al nou projecte del PSC per Blanes. A l’assemblea hi varen participar les Joventuts Socialistes de Blanes que també varen recolzar la candidatura de Josep Marigó.

En el seu discurs, Josep Marigó va explicar els dos grans eixos del projecte que encapçala:

Per un costat va insistir en el foment de la recuperació i de la promoció econòmica com  a un dels objectius centrals del proper mandat. «Volem que l’Ajuntament lideri el camí per sortir de la crisi actual, recolzant aquelles iniciatives ciutadanes que aporten valor al municipi i impulsant-ne de noves. Alhora cal recuperar tot el temps perdut durant aquests darrers tres anys on no hi ha hagut ni idees, ni propostes ni projectes que tinguessin en compte els blanencs i blanenques», va afirmar Marigó.

L’altre eix que va definir el candidat socialista, és la necessitat de recuperar la il·lusió de la ciutadania posant de nou l’Ajuntament al seu costat,  «Desitgem que el poble senti que l’Ajuntament l’escolta, que dóna respostes a la situació actual i que aquestes respostes són fruit d’una col·laboració constant i d’un consens entre ciutadans i Consistori».

Josep Marigó va insistir que cal un govern fort i responsable per afrontar els reptes del futur: «Aspirem construir un govern fort, que no depengui d’aquells personatges que s’han instal·lat a la vida pública local utilitzant el descrèdit, l’insult i la mentida contra l’adversari com a única bandera, impedint que a Blanes es prenguessin les decisions que tocava per anar endavant».

Així mateix, va agrair el suport de tots i cadascú dels militants i simpatitzants i de la Joventut Socialista de Blanes i va manifestar que la confiança donada serà corresposta amb responsabilitat i treball il·lusionat per fer remuntar Blanes de l’apatia provocada pel govern municipal actual.

Edició: JFG – Fotos: JFG i PSC