Activitats a Blanes els dies 14, 15 i 16 de juny

Divendres 14 de juny

§ A les 18.30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Passeig de Catalunya 2): Xerrada informativa adreçada a estudiants de nova incorporació a la UOC, a càrrec de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

§ A partir de les 19.00 hores, a Morralla Espai Creatiu (Av. de l’Estació, núm. 70. Nau 4) Festa Closing Party, amb les següents activitats programades :
– A les 19.00 hores, Mostra dels tallers. Teatre, hip hop, break dance, cuina asiàtica , manualitats, teles acrobàtiques, amb Tin Pelàez.
– A les 22.00 hores, Sopar a càrrec dels joves del taller de cuina asiàtica i L’ACAB + En Directe: Albert Queiruga i Óscar Díaz.
– A les 23.00 hores, Festa Guateque de Verano + Dj’s Battle Hit.

§ A les 19.00 hores, a la plaça dels Dies Feiners: Concert a càrrec de la Banda Cobla Santa Maria i la Banda Tranemo.

§ A les 20.00 hores, a la Biblioteca Comarcal: Presentació del llibre Les llegendes de mar de la Costa Brava de Miquel Martín. Presentació a càrrec d’Adam Martín.

Dissabte 15 de juny

§ De 8 a 20 hores, al camp de futbol de Ca la Guidó: XI Torneig Escola de Futbol AD Ca la Guidó (Benjamins i Prebenjamins). Organitzat per AD Ca la Guidó,

§ De 9 A 21:30 hores, al camp de futbol de Can Borell: 2n Torneig Portal de la Costa Brava. organitzat pel FC Ràcing Blanenc,

§ De 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, a l’Espai Carles Faust, C/ Vila de Lloret, 98, organitzat per AFIC (Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes): Taller de Natures Mortes/Fotografia amb escaner.

§ De 11:30 a 12 hores, al carrer Sant Pere, Festes del barri de S’Auguer 2013: 7è. Concurs de truites. El tastet tindrà lloc a les 12.00 hores.

§ A partir de les 17.00 hores davant de la Biblioteca Comarcal, Setmana Intercultural 2013

Fira d’entitats i associacions blanenques vinculades al món de la cooperació, solidaritat i cohesió social, i mostra gastronòmica amb degustació de plats d’arreu del món. Actuacions musicals: Grup de Gospel de l’Associació Musical AMA, Country del Casal Benet Ribas, Folklore xilè de l’Associació Rucapeñi, Dansa Bollywood i Oriental de la associació Afrah Bellydance&Elisa Afrah a càrrec de la Fundación Vicente Ferrer, actuació musical de Yaquelin Ramírez, Grup musical senegalès Fuedi Fuladu i actuació grup musical No somos Na.

§ De 12 a 15 hores, a la badia de Blanes, organitzat pel Club Vela Blanes: Regata La Paellera, de tancament de temporada, Trofeu Estiu.

§ A les 19:30 hores, a l’esplanada del Port al costat de la Llotja vella, Festes del barri del Port 2013: Fideuà popular.

§ A les 21 hores, a l’esplanada del Port al costat de la Llotja vella, Festes del barri del Port 2013: Havaneres a càrrec del grup Barca de Mitjana.

§ A partir de les 21:30 hores, al carrer Sant Pere, Festes del barri de S’Auguer 2013: Sopar Popular, amb música de la Vella Banda. Gran Rifa amb la col.laboració dels comerciants del barri de S’Auguer.

§ A les 21:30 hores, al Teatre de Blanes, organitzat per la Asociación Andaluza de Ardaleños y amigos de Ardales. Espectacle a benefici de Cáritas: Flamenco i Poesia. El cante de Rios Cabrillana, la guitarra flamenca d’Alberto Torres i la veu de Salvador Roca recitant Bolaño.

§ A les 23.00 hores, a l’esplanada del Port al costat de la Llotja vella, Festes del barri del Port 2013: Ball a càrrec de l’orquestra Maracaibo.

Diumenge 16 de juny

§ De 9 a 15 hores, al camp de futbol de Ca la Guidó, Setmana Intercultural 2013: Torneig de Futbol, amb la participació dels combinats de Blanes, Gàmbia, Uruguai i Senegal-Mali.

§ De les 10.00 a 21.00 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (pista verda), organitzada pel Club Twirling Blanes: Copa d’Espanya de Clubs de Twirling.

§ De les 10.00 a 13.30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ De les 11.30 hores a 13 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (pista verda), organitzada pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica: Gimnastrada 2013 Festival de fi de curs

§ A les 11.00 hores, Al carrer Sant Pere, Festes del barri de S’Auguer 2013: Gran sardinada-esmorzar. Esmorzar i jocs pels més petits.

§ A les 12.30 hores, a l’ermita de l’Esperança, Festes del barri del Port 2013: Missa.

§ De les 17.00 hores a les 19.00 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (pista vermella): Festival Kenpo-Karate, organitzat pel Club Esportiu Shorei-Ryu.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic de Blanes, ubicat al carrer Roig i Jalpí, 16, organitza Casa de Ardales. Espectacle a benefici de Cáritas: Any Espriu. “Concert de guitarra” i “cante” i recital de poesies d’en Salvador Espriu amb acompanyament de guitarra, a càrrec de Juan Francisco Rios (Rios Cabrillana) “cante”, Alberto Torres “guitarra” i Salvador Roca “veu”.

§ A les 19 hores, al carrer Sant Pere, Festes del barri de S’Auguer 2013: Berenar de veïnat al carrer.