El Club Patí Tordera torna a l’OK Lliga

Foto: Facebook Club Patí Tordera

Foto: Facebook Club Patí Tordera

A manca d’una jornada per acabar la temporada de la Primera Divisió Nacional, el Club Patí Tordera ha aconseguit matemàticament l’ascens a l’OK LLiga aquest cap de setmana.

El conjunt maresmenc va guanyar el passat dissabte per 4 a 0 al Taradell. L’ascens però, es va aconseguir concretat fins ahir amb la derrota de l’Alcobendas.

L’equip local, dirigit per Jose Martos, ha estat el millor equip de la segona volta, assegurant-se la segona posició i amb opcions matemàtiques d’aconseguir el campionat a la darrera jornada que es disputarà a Oviedo.

La història recent del Club Patí Tordera ha estat vinculada a l’Ok Lliga i a la Primera Divisió Nacional. Des de la temporada 1978- 1979 fins a la 2001-2002 el CP Tordera va ser equip de la Divisió d’honor, anys en el quals van destacar figures de l’hoquei patins mundial entre les files del Tordera i títols de lliga, CERS i copes catalanes.

La temporada 2001-2002 va arribar el primer descens de categoria, que només va durar un any. El nou ascens a l’anomenada OK Lliga (Divisió d’honor) va durar tres anys més. La temporada 2005-2006 el primer equip va tornar a baixar a primera, fins aquest cap de setmana, que matemàticament ha assolit de nou l’ascens a la màxima categoria estatal.