El TecnoCampus i el Consell Comarcal impulsen la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Consell Comarcal del Maresme han arribat a un acord per impulsar conjuntament la Xarxa d´Emprenedoria del Maresme, que comptarà amb el suport de la Diputació de Barcelona. Segons han explicat la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, i el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Bernat Costas, aquesta nova iniciativa té com a objectiu donar una millor i més amplia atenció als emprenedors de la comarca que volen impulsar el seu negoci.

 

La Xarxa coordinarà les activitats per a persones que volen crear la seva pròpia empresa que es duen a terme a tota la comarca, per tal que la programació sigui diversificada i respongui a les necessitats reals. També es treballarà en els itineraris que s´ofereixen als emprenedors des del moment que inicien el procés per a crear una empresa fins que efectivament la creen, i que inclou assessorament en diversos àmbits. Els municipis que actualment ofereixen aquest servei als emprenedors es podran adherir voluntàriament a la xarxa a partir del moment que es posi en marxa.

Bernat Costas ha destacat que un dels principals objectius de la Xarxa ha de ser donar un servei de qualitat a les persones que tenen previst crear una empresa, independentment del municipi del Maresme on visquin.

Per la seva banda, Alícia Romero ha destacat que pel TecnoCampus Mataró-Maresme, un parc en què l´emprenedoria és un dels eixos d´actuació principals, aquesta iniciativa s´adequa a la seva voluntat de generar riquesa en tot el territori, més enllà de la seu central que està previst inaugurar aquest trimestre al Rengle, a Mataró.

Edició: JFG – Foto: Consell Comarcal del Maresme