Ahir es va produir un accident mortal a Malgrat i avui altre d’un motorista a Tordera

Ahir poc abans de les 21 hores es va produir un accident on un tren ha envestit un vehicle a Malgrat de Mar. A conseqüència del sinistre ha resultat mort el conductor del turisme, Alberto Lorenzo R.G., de 21 anys d’edat i veí de la mateixa localitat de Malgrat de Mar. Una segona persona, també ocupant del vehicle, ha resultat ferida de gravetat.

Al lloc del sinistre s’han desplaçat sis dotacions dels Mossos d’Esquadra i cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, així com també efectius de la Policia Local de i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Els mossos han obert una investigació per determinar les circumstàncies de l’accident.

 

Aquest matí poc abans de les 8 hores s’ha produït en la BV-5122, en el terme municipal de Tordera, una col·lisió entre una motocicleta i un autocar sense passatgers. A conseqüència del sinistre ha resultat mort el conductor de la motocicleta, David GM, de 20 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Buixalleu (La Selva). En l’accident hi han intervingut set dotacions de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Tordera, Bombers i serveis sanitaris.

Edició: José Fernández