Pacte de govern a Tordera entre Junts, PSC i Més Tordera

Ajuntament de Tordera

Després de les trobades amb les respectives assemblees i agrupacions polítiques locals, els tres partits han arribat a una entesa per governar plegats durant el proper mandat.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Aquest divendres 9 de juny, en una compareixença pública, Junts Per Tordera (Elisabet Megias), PSC Tordera (Rafa Delgado) i Més Tordera (Xavier Pla) han anunciat un pacte de govern després que els resultats electorals obtinguts el passat 28 de maig, entre aquestes forces polítiques, sumint 10 regidors de 17; Junts per Tordera (5) PSC Tordera (3) Més Tordera (2).

Tal com han explicat durant la compareixença, aquest nou acord està basat en la voluntat de constituir un govern fort i estable, que vagi més enllà d’un cartipàs i de la divisió entre les diferents àrees de l’ajuntament.

Es prioritzarà el treball amb la realitat del municipi, tenint molt clar els objectius marcats entre els tres partits. Una acció de govern que s’ha de basar en els principis de corresponsabilitat, planificació i ordre. Amb lleialtat institucional, respecte mutu, coordinació, transparència i comunicació entre els diferents departaments del consistori.

Pacte_govern_tordera_2023