Pineda de Mar acollirà la gala Miss Món España i Mister Internacional España 2022

Ràdio Pineda de Mar

Per primer cop se celebraran de forma conjunta entre els dies 11 i 19 de juny. Per tant, els representants de totes les províncies d’Espanya arribaran a Pineda per participar al festival. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «pensen que pot tenir ressò mediàtic després de rebre la proposta d’un hoteler pinedenc».

També ha dit que «hi haurà participants de tot l’Estat. Estaran 10 dies a Pineda per participar al certamen». Ha explicat que «es faran dues gales a Can Xaubet i també a la plaça Espanya i la platja de Pineda».

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A Pineda també arribarà la premsa especialitzada i de moda i els premis es destinaran a temàtica social, i per tant, «canvia el sentit del certamen».

Ha dit que es posen a treballar amb l’organització i servirà per allargar la temporada. Per això ha dit que «hi haurà activitats a Pineda que complementin la trobada».

L’alcalde ha dit que «encara cal confiar en el turisme nacional ja que la situació global és complicada i per això es busca que Pineda sigui un bon aparador per a la resta de l’Estat». A més, ha afegit que «és una oportunitat per a Pineda» i tindrà repercussió a altres hotels, la restauració i altres àmbits.

Hi participaran 52 candidats i candidates, representant a cadascuna de les províncies espanyoles, i han de passar una sèrie de proves físiques i esportives, culturals, desfilades amb el vestit típic de cada zona, i es valoraran les habilitats de cada candidat en el maneig de les xarxes socials.

Les gales es faran els dies 17 i 18 de juny al pavelló de Can Xaubet, i es faran altres actes per a tots els públics a l’espai lliure. Tot plegat compta amb el patrocini de la cadena hotelera 30º Hotels que té un establiment a Pineda.

El certamen tindrà connexions a programes de TVE i als diferents mitjans de comunicació.

Text: Ràdio Pineda de Mar