Un tram de la platja de Pineda, lliure de fum de tabac

Ajuntament de Pineda

Coincidint amb la celebració de la «Setmana Sense Fum» l’ajuntament de Pineda de Mar ha presentat l’espai de Platja Saludable – Lliure de Fums. Es tracta d’un tram de la platja dels Pescadors on es recomana no fumar.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Aquest espai saludable dins la sorra coincidirà amb la ubicació del Baby Center i el Mini Beach Club, equipaments municipals turístics destinat al públic familiar. Aquesta actuació municipal segueix la línia d’altres per establir espais lliures de fum: als accessos del Pavelló Municipal Nino Buscató, a la graderia del Camp de Futbol de Can Xaubet o a les immediacions de les escoles.

Deixa de fumar, la teva altra vacuna

El lema de la 22a Setmana Sense Fum impulsada per entitats i serveis de lluita contra el tabac és Deixar de fumar, la teva altra vacuna. L’ajuntament de Pineda de Mar s’adhereix un any més a la campanya organitzant una sèrie d’activitats que es desenvoluparan entre el 25 de maig i el 2 de juny.

Per tal de retardar l’edat d’inici de fumar moltes de les activitats programades es dirigeixen a joves: tallers de prevenció de consum del tabac a l’hora del pati a alumnes de 6è de primària, segon, tercer i quart d’ESO, difusió d’històries d’Instagram relacionades amb el consum, els seus components i nous productes derivats del tabac (vapes, shisha,…) o el 13è concurs Cartells sense Fum dirigit a l’alumnat de tot el municipi de 6è de primària.

Per difondre les activitats, així com el mateix missatge de la campanya també s’ha editat un vídeo amb diverses persones i col·lectius municipals que conviden a les persones a deixar de fumar.