Suspès a Santa Susanna el Festival Love Santa Music

L’alcalde, Joan Campolier, considera que en aquests moment la prioritat ha de ser garantir la seguretat de les persones i impedir rebrots de la Covid-19. 

Els organitzadors del Festival Love Santa Music que aquest estiu s’havia de fer per primer cop a Santa Susanna, han accedit a la recomanació de l’Ajuntament i l’han suspès. L’alcalde, Joan Campolier, va plantejar fa uns dies als promotors de l’esdeveniment –el grup Promo Music Events, PME–, la conveniència de no celebrar-lo com a mesura de prudència davant l’evolució de la Covid-19 en punts com Lleida o l’Hospitalet de Llobregat.

Campolier els va traslladar el seu suport i reconeixement per haver estat capaços d’impulsar una iniciativa innovadora i engrescadora, però els va demanar generositat en uns moments que cal evitar riscos i actuar amb sentit comú per impedir rebrots del virus.

Tot indicava que el Festival Love Santa Music aplegaria milers de persones a Santa Susanna. Gratuït pel públic i amb control d’accés, havien d’actuar les grans bandes de tribut de reconegut prestigi, sessions de Dj’s i havaneres. Els concerts anaven del 24 de juliol fins al 30 d’agost. L’espai, a la Platja de les Dunes, comptava amb una superfície de més de 12.000 metres quadrats amb una àmplia àrea gastronòmica amb food trucks, zona market i una àrea lúdica per a la família.