Celebrada a Santa Susanna una jornada per explicar l’us professional de Facebook

Foto: Ajuntament de Santa Susanna

El 14 de desembre la regidoria de Promoció Econòmica i la Fundació Turística de Santa Susanna van celebrar amb el suport de la Diputació de Barcelona la segona jornada professional dins del sector turístic i comercial per conèixer i afrontar les noves tendències actuals per a la utilització de les xarxes socials i, en concret, Facebook per a la generació de negoci a la xarxa.  Una jornada orientada als responsables de comunicació, màrqueting, directors, petits i mitjans empresaris del comerç i turisme. L’acte va comptar amb la participació de 35 assistents.

 

Durant la jornada es van tractar diferents punts clau per a obtenir una presencia professional a la plataforma social Facebook, es van analitzar les seves principals funcionalitats. També, es va avaluar com el fan servir les empreses, a través de quatre formes diferents de donar serveis: servei d’atenció al client, venda directa, promoció de productes i relacions públiques i la interacció amb l’usuari.

També es van estudiar les diferents formes de publicitat que ofereix Faceebook per a les empreses del sector turístic i comerç i finalment es van analitzar les principals aplicacions de Facebook per a generar negoci a la xarxa. La ponència del taller pràctic de Facebook es va desenvolupar a càrrec de Montserrat Peñarroya, gerent de Quadrant Alfa, consultora especialista en xarxes socials.