Primeres gestions de Malgrat de Mar per aconseguir un equipament específic pels joves malgratencs

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i el regidor de Joventut, Sergio Ortín, es van reunir ahir a la tarda amb el diputat de Joventut de la Diputació de Barcelona, Javier Silva, per posar fil a l’agulla a diversos projectes adreçats als joves, que el govern municipal té sobre la taula. Aquesta és la primera visita oficial que el diputat Javier Silva fa un un ajuntament ja que és el primer diputat de Joventut que té la Diputació.

El regidor de Joventut, Sergio Ortín (PSC), va explicar que entre els projectes que es volen portar a terme hi ha el de la creació d’un equipament, que sigui un espai per als joves. Un projecte que, segons va afirmat «requereix d’una gran inversió econòmica, però que és necessari per tal que els joves disposin d’un espai propi i de referència, així poder desenvolupar una programació específica per als joves de Malgrat». 

El regidor també va parlar d’altres accions que es volen portar a terme com una línia d’ajuts per als joves que estudien fora del municipi, per a aquells que vulguin emancipar-se i puguin accedir al seu primer llouger o per als que vulguin estudiar nous idiomes. Segons va subratllar, l’objectiu és seguir el Pla Local de Joventut, aprovat recentment que serà el full de ruta.

Per la seva banda, el diputat de Joventut, Javier Silva, va recordar que la Diputació treballa per donar servei, assessorament i recursos als Ajuntaments i va mostrar la disposició a col·laborar amb l’Ajuntament de Malgrat.