«Els Amics de les Arts» actuaran a Calella per la Festa Major

Foto: Ajuntament de Calella

Calella ja té enllestit el programa d’actes de la Festa Major de La Minerva, que se celebrarà del 21 al 24 de setembre. Música i espectacles familiars centren el programa d’una Festa que presenta un cartell on destaquen els concerts d’«Els Amics de les Arts» i «Teràpia de Shock», dues de les formacions de referència entre el públic més jove de Catalunya.

Durant la presentació l’alcaldessa, Montserrat Candini, ha destacat l’esforç que representa mantenir un bon nivell d’espectacles sense incrementar el pressupost.

 

També a volgut fer incidència en el fet que una Festa Major representa una pausa a la situació actual,  la comunió col·lectiva i la felicitat compartida.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Arnijas, ha recordat la complexitat organitzativa que representa la coincidència de dates entre la Festa Major amb la Fira de Calella i l’Alt Maresme, i s’ha mostrat convençut d’haver trobat la formula perquè els dos esdeveniments, lluny de diluir-se entre ells, esdevinguin complementaris.

També s’ha volgut agrair públicament la implicació de Termotur que patrocinarà el concert de Els amics de les arts.

S’ha aprofitat per a presentar la imatge gràfica, obra de la dissenyadora calellenca Gisela Toll.