Detenen a Malgrat de Mar un veí de Blanes de 75 anys acusat de vendre heroïna

Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració dels agents de la Policia Local de Malgrat de Mar, van detenir el passat dimarts 13 de novembre un home de 75 anys i veí de Blanes com a presumpte autor d’un delicte contra la salut publica per tràfic de drogues a Malgrat de Mar.

Un operatiu conjunt de vigilància va acabar amb la detenció d’aquest home dimarts a Malgrat de Mar. Els policies van aturar el seu vehicle i durant l’escorcoll es van trobar 350 euros en bitllets fraccionats. Un pot metàl·lic manipulat per emmagatzemar objectes al seu interior dins del qual van localitzar 41 paperines embolcallades amb plàstic blanc amb una substància blanca dins, presumptament heroïna.

El traficant va ser interceptat en el seu vehicle, en un dels punts on habitualment hi distribuïa la droga, en una parada de bus de l’avinguda Costa Brava. L’home, que ja es troba en llibertat amb càrrecs, se l’imputa també un delicte contra la seguretat del trànsit ja que circulava sense els punts del carnet de conduir.