L’Ajuntament de Malgrat rep 6.000 euros de ‘La Caixa’ per al nou servei de banc d’aliments

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Obra Social ‘La Caixa’ ha concedit una ajuda econòmica de 6.000 euros a la regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Malgrat de Mar per fer possible el canvi de model de l’actual banc d’aliments, que passarà a tenir format de supermercat i obrirà al carrer Indústria.

El regidor d’Acció Social i Ciutadania, Jofre Serret, ha explicat que es va sol·licitar la subvenció econòmia a ‘La Caixa’ per poder implementar el nou servei. «Agraïm el gest de l’Obra Social ‘La Caixa’ per acceptar la nostra petició i ajudar-nos a implementar aquest servei amb un nou format que volem que sigui més amable i proper», ha manifestat Serret. 

El director de l’Àrea de Negoci Maresme Nord de CaixaBank, Joan Massaguer, el director de Banca Institucional Centre Institucions Barcelona de CaixaBank, Daniel Caballero, i el director de l’oficina del carrer de Mar, Santi Camps, van fer ahit el lliurament a l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, i al regidor Serret, dels 6.000 euros per al projecte del nou servei de banc d’aliments. 

Per altra part, la Junta de Govern Local va aprovar el passat dimart 2 d’octubre la memòria dels treballs per arranjar el local del carrer Indústria que ha llogat l’Ajuntament per convertir-lo en el nou banc d’aliments que tindrà format de supermercat. Aquests treballs costaran 20.136,76 euros i començaran abans de finalitzar aquest 2018. 

Jofre Serret ha detallat que la voluntat del govern municipal és crear un nou espai que tingui format de petit supermercat per ajudar a les famílies del poble que ho necessiten. «Volem un supermercat més amable, equitatiu i equiparable a l’estructura familiar i a les seves necessitats», ha remarcat.

El regidor també ha afirmat que aquest servei es continuarà donant conjuntament amb Càritas. «Volem que les famílies triïn els aliments que puguin necessitar amb un acompanyament que farà Càritas i també els nostres treballadors i educadors socials», ha afegit.