CiU Malgrat vol impulsar el turisme amb una base nàutica municipal

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat una moció en què insta el Consistori a crear una base nàutica municipal que potenciï l’esport i activitats nàutiques per tal d’impulsar el turisme al poble, sector econòmic molt important al municipi. Per a CiU aquesta iniciativa faria més atractiva l’oferta turística de Malgrat i la faria més competitiva respecte altres destinacions. La moció es debatrà demà al ple de l’Ajuntament.

La base nàutica fomentaria la cultura de platja i els esports nàutics, promouria l’aprenentatge de la pràctica d’activitats nàutiques, podria preparar els exàmens de titulacions nàutiques, o bé organitzar travessies, pel que disposaria del material i les instal·lacions necessàries així com d’un equip professional.

Malgrat de Mar reuneix els requisits per a poder tenir una base nàutica, ja que compta amb 4,5 Km. de platja i amb bon clima la major part de l’any. CiU demana que per a dur a terme el projecte es creï un grup de treball específic integrat per tècnics de l’Ajuntament, representants del sector privat i dels grups polítics presents al consistori.