anuncio_erc

L’Ajuntament de Malgrat de Mar adquireix un pis per destinar-lo a finalitats socials

Carme Ponsa i Neus Serra / Ajuntament de Malgrat de Mar

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, i la regidora d’Habitatge, i portaveu del govern municipal, Neus Serra, han signat aquest matí la compra d’un pis per incrementar el parc d’habitatge públic i destinar-lo a finalitats socials.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha adquirit un immoble de 82 metres quadrats de l’avinguda Costa Brava, mitjançant l’exercici de tanteig, per 55.000 euros.

L’Ajuntament ha adquirit aquest habitatge, fent ús del dret de tanteig de retracte, el qual permet a l’administració comprar immobles procedents d’execucions hipotecàries i de dacions de pagament, a preu de mercat per poder-los destinat a finalitats socials.

Paral·lelament, a la compra, l’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona una subvenció de 30.000 euros per finançar aquesta adquisició.

El pis necessitarà un arranjament abans de poder ser habitable i s’afegeix al parc d’habitatge públic que té l’Ajuntament, amb un pis del carrer Eivissa, que ha estat reformat recentment.

La regidora d’Habitatge ha detallat que «amb aquesta adquisició el govern municipal avança en el seu full de ruta d’impulsar les polítiques socials d’habitatge». Neus Serra ha explicat que ja s’han fet dues inspeccions al pis i aquest reuneix les condicions idònies per donar una resposta a les necessitats socials d’habitatge que pateix Malgrat de Mar.