L’Ajuntament de Palafolls i Sorea creen un fons social per ajudar a les famílies amb menys recursos

L’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí i el responsable de Sorea (al centre) signen el conveni de creació del Fons Solidari

El consistori i la companyia concessionària del subministrament d’aigua potable al municipi, Sorea, han signat un conveni per a la creació d’un fons de solidaritat, amb una dotació inicial de 5.000 euros, adreçat a les famílies amb greus dificultats econòmiques per fer front al pagament dels seus rebuts de l’aigua. Aquest fons els ha de facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua potable al seu habitatge.

L’aigua és un element de primera necessitat, però la caiguda dels ingressos familiars derivada de la crisi econòmica dels últims anys, ha fet que moltes famílies hagin tingut seriosos problemes per fer front a les despeses de l’habitatge.

Davant d’aquest fet, Ajuntament i Sorea han impulsat la creació d’aquest Fons Solidari per ajudar a aquelles famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

Les persones que necessitin d’aquest fons  podran adreçar a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, que serà qui gestionarà aquestes ajudes directe.