L’Ajuntament de Palafolls prepara la reurbanització d’un carrer del barri de Sant Lluís

Carrer Folch i Torres / Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament preveu realitzar en breu les obres d’urbanització i pacificació del carrer Folch i Torres, que és el carrer central del barri de Sant Lluís i que es pretén reurbanitzar per millorar-ne diferents aspectes.

De fet el consistori ja disposa d’un primer projecte tècnic de la intervenció en aquest carrer que contempla, entre d’altres coses,  un increment del nombre de places d’aparcament, la renovació de tota la xarxa d’aigua, la construcció de voreres noves i l’obertura del tram de carrer que travessa la plaça de la Fesola i que ara és tallat al trànsit.

Abans d’iniciar els tràmits per a l’aprovació del projecte i l’execució de les obres,  el consistori vol conèixer l’opinió i recollir les inquietuds dels veïns de la zona per poder millorar la intervenció prevista.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Palafolls ha citat a la 50a de veïns del carrer a una primera trobada per presentar-los l’actuació prevista, però sobretot, per recollir propostes, idees i necessitats dels veïns.

Aquesta reunió està prevista pel proper dia 12 de setembre a la tarda al Forroll, on els veïns podran conèixer el detall del projecte i parlar amb l’arquitecte responsable.

Igualment l’Ajuntament també vol fer una presentació general a tot el barri de Sant Lluís, ja a finals de setembre,  per tal de poder presentar el projecte definitiu a tot el veïnat per així conèixer  els objectius i beneficis perseguits amb la remodelació del carrer Folch i Torres.