L’Ajuntament de Palafolls obrirà l’any que ve una oficina d’atenció al ciutadà

Ajuntament de Palafolls

El govern de Palafolls ja treballa en la posada en marxa, prevista per l’any que ve, d’una Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). El futur equipament serà l’oficina on els ciutadans podran rebre informació, assessorament i orientació en tot el que faci referència a l’administració.

Així els ciutadans, necessitin el que necessitin de l’Ajuntament, només hauran d’anar a l’OAC de Palafolls, evitant desplaçaments, esperes, paperassa i, per tant, amb una millor relació amb el consistori.

Els veïns podran fer qualsevol gestió o tràmit municipal des de l’OAC, que també serà el registre d’entrada dels documents dirigits a l’Ajuntament i on es rebran les queixes i suggeriments de tots els palafollencs, amb la voluntat de simplificar tots el tràmits municipals.

L’OAC serà també l’oficina d’informació turística, del padró i acompanyarà a qualsevol ciutadà que necessiti un cop de mà en qualsevol procediment  a fer amb el consistori; des d’entrar una instància, a presentar una factura digital o a tramitar qualsevol beca, ajuda o sol·licitud.

La implantació de l’OAC implica un esforç per l’Ajuntament que haurà de centralitzar la informació i la tramitació en un mateix punt d’atenció ciutadana.

El procés ja ha començat i, de la mà de la Diputació, s’està dissenyant el pla d’implantació de l’OAC fent primer una diagnosi de la situació actual, dissenyant el funcionament global futur i la posada en marxa de l’oficina ciutadana.

Els responsables d’àrea i els treballadors municipals que tenen contacte amb la ciutadania ja han començat a treballar per poder implantar aquesta nova OAC a Palafolls.

El consistori aposta per la implantació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà per tal de simplificar i facilitar la relació entre els ciutadans i l’administració local per fer-la més àgil, positiva, ràpida i satisfactòria.