Detecten a Ciutat Jardí de Palafolls uns lladres que roben i ocupen habitatges

Segons ha sabut Radio Palafolls, des de fa unes setmanes una parella de joves ocupes ha triat Ciutat Jardí per actuar. Durant uns dies el joves observen i vigilen els immobles de la urbanització per detectar aquells que estan embargats o senzillament buits o tancats. Un cop assegurat que els habitants no els sorprendran, accedeixen a l’habitatge per tal de passar-hi alguns dies i alhora buidar-lo de qualsevol cosa susceptible de ser venut, ja sigui a pes o pel seu propi valor. Fins i tot intenten connectar-se de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.

 

Un cop han desvalisat l’immoble, busquen un altre emplaçament on actuar.

De fet Ciutat Jardí és un emplaçament ideal per aquests lladres, ja que hi ha moltes propietats a mig construir, i immobles buits o embargats per les entitats bancàries. Aquests habitatges són preses fàcils per aquests lladres que aprofiten per vendre tot el que troben.

Segons fonts policials, només s’han denunciat dos casos com els descrits, tot i que no es descarta que hi hagi altres immobles afectats. De fet en les últimes setmanes s’ha detectat a la urbanització més moviment de persones a la recerca de materials metàl•lics i ferralla per poder revendre, pel que s’ha intensificat la vigilància policial en aquest sector.