Malgrat de Mar repren la campanya per fomentar la recollida d’excrements de gos


L’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat i la Regidoria de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, torna a posar en marxa la campanya per sensibilitzar els propietaris de gossos de recollir els excrements.

La campanya Recollim els excrements de gos: fem un Malgrat més net es tornar a posar en marxa per tercer any consecutiu. Amb la voluntat de sensilitzar, l’Ajuntament ha decidit tornar-la a engegar. Una de les principals queixes dels veïns i veïnes del poble és la presència d’excrements de gossos per carrers, places i parcs.

Per aquest motiu, es torna a engegar la campanya de sensibilització, adreçada als propietaris d’animals de recollir les seves deposicions al carrer. La campanya també recorda que s’ha d’evitar que els gossos orinin als espais públics, façanes o mobiliari urbà, i que en tot cas, fer-ho als embornals i escocells dels arbres.

Paral·lelament a la posada en funcionament de la campanya, es col·locaran cartells que recorden l’obligació que tenen els propietaris de gossos de recollir els excrements així com també que l’incompliment de l’obligació suposa una multa de 250 euros. Aquests cartells es col·locaran en els punts més afectats per aquesta falta de civisme d’alguns propietaris de gossos, que són: les avingudes Tarragona, Ragull i Vilaró i Països Catalans.