El grup municipal Som Tordera es trenca: un regidor deixa l’equip de govern i l’altre continua com no adscrit

Facebook Som Tordera

Facebook Som Tordera

Durant el ple del dijous 27 d’octubre es va escenificar el trencament de la coal·lició Som Tordera, i del pacte de govern establert al 2015 entre CiU i aquest grup, que està impulsat per ICV i  Podem Tordera.

El regidor Salvador Giralt ha passat a formar part dels grups de l’oposició mantenint les sigles de Som Tordera, mentre que José Carlos Villaro va comunicar la seva voluntat de mantenir el pacte de govern com  a regidor no adscrit.

Giralt, que era el regidor responsable de Serveis Socials, Obres, Participació Ciutadana i Transparència, va presentar la renúncia al càrrec el passat 13 d’octubre. Segons el regidor, la decisió de posar punt i final al pacte de govern la va prendre l’assemblea de Som Tordera, motivada segons va comunicar, per la pèrdua de la confiança necessària per garantir la correcta governabilitat del municipi.

La decisió d’abandonar el pacte, però, no va ser compartida pel segon regidor de la coalició, José Carlos Villaro, que va manifestar la seva voluntat de continuar endavant amb el pacte establert, però com a regidor no adscrit. A més, Villaro ha ampliat al 100% la seva dedicació a l’equip de govern.

Facebook Som Tordera

Facebook Som Tordera

El passat 25 d’octubre Som Tordera va expulsar Villaro perquè va decidir continuar a l’equip de govern incomplit la decisión majoritària de l’assemblea de donar per finalitzar l’acord de govern amb CiU.

José Carles Villaro es va incorporar, el passat mes de març, al grup municipal de Som Tordera, després de la mort del regidor Carles Seijo, número 1 de la llista de Som Tordera. Salvador Giralt va manifestar a Ràdio Tordera que el perfil personal de José Carlos Villaro no concorda amb la ideologia de Som Tordera.