L’Ajuntament de Calella manté l’aportació a la ràdio local

El projecte de pressupost municipal per al 2012 inclou la partida destinada al contracte programa de Ràdio Calella Televisió. Serà de 267.535 euros, la mateixa que l’empresa pública municipal de comunicació ha disposat aquest 2011, en una decisió conjunta dels partits polítics locals.

«És una sort que, en un context com l’actual, es pugui mantenir la quantitat de la subvenció que s’aporta a Ràdio Calella Televisió i que els diferents grups municipals estem d’acord en mantenir el projecte, sempre que econòmicament sigui viable», ha declarat el regidor de Recursos Generals i Hisenda, Xavier Pedemonte, que és també president del Consell d’Administració de l’empresa pública municipal de comunicació.

En el projecte de pressupost es contempla una partida de 15.000 euros per al Consorci Teledigital Maresme Nord, que servirà per cobrir la part de les despeses de liquidació de l’ens supramunicipal de comunicació que li correspon a l’Ajuntament de Calella. D’aquesta manera la ciutat complirà el seu compromís econòmic amb el projecte d’m2tv.

Però el que preocupa és el deute que el Consorci té amb Ràdio Calella Televisió i que Xavier Pedemonte, que és el president del Consell d’Administració de l’empresa, ha xifrat en gairebé 130 mil euros fins fa pocs dies. «No és el deute actual perquè en els darrers dies els ajuntaments consorciats han fet un esforç per pagar les seves quotes, coneixedors que les nòmines i les pagues de Nadal del personal no estaven garantides», ha revelat Pedemonte.