Calella vol esdevenir la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Alt Maresme

La ciutat de Calella vol ser la seu de la futura Escola Oficial d’Idiomes (EOI) que ha d’instal•lar-se a l’Alt Maresme. L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha ofert l’equipament de la Fàbrica Llobet-Guri i tota la col•laboració del consistori en una carta adreçada al director dels serveis territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental, Josep Vicent Garcia; un oferiment que pròximament traslladarà de manera personal a la consellera Irene Rigau.

En el seu escrit, l’alcaldessa avala la candidatura calellenca per la sòlida trajectòria turística de més de 50 anys de la ciutat, la ubicació geogràfica estratègica entre Barcelona i Girona i el gran espai disponible de 24.000 m2 a la Fàbrica Llobet-Guri. També, a la seva carta, Montserrat Candini, recorda que aquestes instal·lacions van acollir l’Escola Universitària del Maresme i s’hi impartien els estudis de la Diplomatura de Turisme.

La candidatura de Calella a la EOI de l’Alt Maresme es presenta en el moment que el departament esta fent la programació de les futures escoles d’idiomes a Catalunya.