Comencen a Malgrat les obres de millora urbana d’un tram de riera

Aquesta setmana han començat a Malgrat de Mar les obres del projecte de millora urbana de la Riera, concretament en el tram entre el carrer Fonlladosa i el carrer Passada, la qual cosa suposarà la urbanització d’uns 4.000 metres quadrats. Aquesta superfície correspon a un tram de 170 metres de la riera coberta que uneix ambues carrers i els seus voltants (darrera edificacions carrer Germanes Torrell, patis posteriors d’edificacions del carrer Nàpols i Passatge Fonlladosa).

L’objectiu d’aquesta obra és continuar l’eix vertebrador entre la zona hotelera i el nucli urbà, mitjançant la prolongació de la rambla peatonal ja existent a l’Avinguda Bon Pastor. Es farà una zona enjardinada variable que salvarà els desnivells i una zona formigonada sobre la canalització de la riera davant les edificacions existents.

També s’implantaran els serveis urbanístics necessaris perquè als solars confrontants s’hi pugui construir (en planta baixa i un pis). 

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Paviments Martín 1998, per un preu total de 
488.751,09. Es preveu que les obres s’executaran en cinc mesos. El cost d’aquesta obra es reparteix entre l’Ajuntament (60%) i els veïns (40%).