Pineda de Mar acull aquest dissabte la II Trobada de Vehicles de Cossos Policials i d’Emergències

Arxiu

Arxiu

El dissabte 30 de gener se celebrarà a Pineda de Mar la II Trobada de Vehicles de Cossos Policials i d’Emergències organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) i de la Policia Local de Pineda. La Trobada coincideix amb el segon aniversari de l’AVPC de Pineda i s’organitza, per segon any consecutiu, per l’èxit de participació i visitants de la primera edició.

La Trobada tindrà lloc des de les 10 h fins a les 17.30 h, al Passeig Marítim de Pineda, en el tram comprès entre el carrer Tribala i l’Avinguda dels Tarongers, a la Plaça Sara Llorens i al terreny junt al Taurus.

Més d’una cinquantena de participants, entre el quals hi haurà Associacions de Voluntaris, Cossos de Seguretat i Cossos d’Emergències, es trobaran a Pineda per mostrar als assistents les dotacions i els recursos amb els quals compten, i quin és el seu funcionament davant les situacions d’emergències i de protecció civil.

Vídeo de la I Trobada

A la Trobada participaran les Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de 34 poblacions catalanes, Protecció Civil de la Generalitat i Protecció Civil d’Andorra. També hi participaran membres de l’UME (Unitat Militar d’Emergències), Caçadors d’Alta Muntanya i de Salvament Marítim amb l’helicòpter Helimer.

Participaran diverses aeronaus d'emergències i Salvament Marítim

Participaran diverses aeronaus d’emergències i Salvament Marítim

Com a cossos de seguretat i emergències, també han estat convidats a la trobada, personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers de la Generalitat, Policies Locals, Policia d’Andorra, la Gendarmeria de França, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional (CNP), Creu Roja, Agents Rurals, DYA i Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), Departament de Carreteres de la Generalitat.

A la trobada es podran veure ambulàncies, tant Unitats de Suport Vital Avançat (SVA), com Unitats de Suport Vital Bàsic (SVB), vehicles lleugers contra incendis, Vehicles d’Intervenció Ràpida Sanitaritzats (VIR), Hospitals de Campanya, Vehicles Polivalents i de Logística i Unitats Canines Policials i de Rescat, entre altres recursos. Hi haurà també una exposició comercial d’empreses relacionades amb material per la seguretat i emergències.

Cartell_vehicles_policia