Nova aula per a nadons a la llar d’infants municipal Bressol de Mar de Pineda de Mar

La llar d’infants municipal Bressol de Mar, ubicada a la plaça de Can Bel (carrer Sant Jordi, 106), comptarà amb una nova aula (P0) per a nadons de 0-1 any.  L’obertura del període de preinscripcions és de l’11 al 20 de gener de 2016.

Les famílies interessades han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Pineda de Mar (Plaça de Catalunya, 1), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Pineda de Mar compta amb dues llars d’infants municipals (Bressol de Mar i Marinada) amb un total de 222 alumnes. La demanda existent fa que per segon any s’obri una nova aula per a nadons. Entre les dues escoles bressol s’ofereixen 24 places de P0. La llar d’infants Bressol de Mar tindrà dues aules amb capacitat per a 16 nadons en total i la llar d’infants Marinada, una aula amb vuit nadons.

L’Ajuntament de Pineda destina 9.000 euros del pressupost municipal a l’obertura de la nova aula. Les llars d’infants municipals estan gestionades per  Suara Cooperativa, amb una despesa anual de 703.000 euros, dels quals 306.000 euros corresponen a l’aportació municipal i la resta va a càrrec de les famílies.

Calendari de la nova aula P0: 

De l’11 al 20 de gener: Presentació de sol·licituds.
21 de gener: Publicació de les llistes baremades.
22 de gener: Reclamacions sobre les llistes baremades.
23 de gener: Sorteig i publicació de les llistes definitives.
Del 25 al 29 de gener: Matriculació.
1 de febrer (dilluns): Inici de l’escolarització.