Èxit de participació en la 1a Shopping Night de Malgrat de Mar

desfilada_malgrat2El passat dissabte, 17 d’octubre, els carrers del centre de Malgrat es van omplir de gom a gom per a gaudir de la 1a. Shopping Night.

Aquesta activitat, organitzada per Malgrat Turisme conjuntament amb l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, va tenir molt bona acceptació, tant per la gent de la població com per a la gent de fora de Malgrat de Mar.

desfilada1

A partir de les 5 de la tarda els carrers del centre ja estaven plens de gent observant els Flaixos de Moda ubicats als següents comerços: Racons del Món Viatges, Le Boucle, El racó dels fils, Joieria Blanco, An Íntim, Monica Rodriguez, Vitto’s Botiga, Xaloc, Espai Vintage, Cicles Pere i Ferreteria Castellà.

A partir de quarts de set de la tarda els models que estaven davant d’aquests comerços van
oferir una desfilada al carrer Ramon Turró.

aparador_malgrat

A les 8 del vespre va començar la Desfilada de Moda al mig del carrer de Mar, just davant de la Torre de la Vídua de Sala, on ja l’estaven esperant més de 800 persones que omplien el jardí
de la Torre i el carrer de Mar. Els models van lluir les peces dels següents comerços: Calcetes i Mitjons, Miquel Solís, Joieria Mora, Roser Itchart, Bikoka, Infant Futur, Casual, Francesc Cano, Joieria Diez Gispert, Andarins, Miki Moda, Dolors Checa Sabateries, Calçats
Glòria, Fueris Pells i Lange Paradise.

Des de Malgrat Turisme volem agrair també la col—·laboració de Flors i Violes i les perruqueries Carme Pascual, Le Boucle, Cut and Colors i Tall Nou que van treballar de valent per
tenir tots els models participants a punt per a les desfilades.

desfilada

Aquesta desfilada també va tenir un caire solidari. Es van recollir donatius per a l’Associació de Trastorn de Deficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) Maresme i La Selva. I va ser la seva presidenta, Sra. Fina Esquin, qui, abans de començar la desfilada, va explicar la labor educativa que realitza aquesta entitat per als que pateixen aquest trastorn.

espai gastronomic

A més, un bon nombre de comerços van tenir els seus locals oberts fins la mitja nit oferint descomptes en els seus productes. També al carrer del Carme, el públic assistent va poder gaudir de l’espai gastronòmic ofert pels locals Cafè Bohemi, La Botigueta, La Jijonenca, Espai Muniesa Club Gastronòmic i Don Hidalgo i amenitzat amb la música del grup D’Lujo .

La valoració d’aquesta 1a. Shopping Night és molt positiva, donada la gran participació de públic i la participació dels comerços i locals de restauració de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar.

Fotos: Malgrat Turisme