L’Ajuntament de Malgrat subvenciona amb més de 30.000 euros l’adquisició de llibres escolars

librosL’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar dijous passat el repartiment dels ajuts per a l’adquisició dels llibres escolars d’Educació Infantil, Primària i Secundària. 325 infants es beneficiaran d’ajuts per valor de 30.605,69 euros, que aporta l’Ajuntament.

El consistori malgratenc ha rebut enguany 389 sol·licituds d’ajuts per a l’adquisició de llibres escolars, de les quals 325 reuneixen els requisits fixats. 6 no van presentar la documentació reclamada per accedir a l’ajut, 55 són peticions que no reuneixen els requisits i 3 s’han donat de baixa del padró municipal.

La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Raquel Martín (PSC), ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és «afavorir la igualtat d’oportunitats i donar un cop de mà a les famílies que més ho necessitin». La regidora ha destacat que aquest any l’Ajuntament ha rebut una ajuda de la Diputació de Barcelona, que ha permès destinar més diners per a la compra de llibre per a aquelles famílies amb menys ingressos. «Per primera vegada hem atorgat un 90% del cost dels llibres a 25 infants, les famílies dels quals estaven en situació econòmica més vulnerable», ha afegit Raquel Martín.

Els infants d’Educació Infantil rebran 70 euros, i els de Primària i Secundària, 120 euros, com a màxim.