Xavier Amor escollit alcalde de Pineda de Mar per tercera vegada

Xavier Amor / Facebook de Ràdio Pineda

Xavier Amor / Facebook de Ràdio Pineda

El candidat socialista, Xavier Amor, ha estat escolit alcalde amb 12 vots, 10 del PSC i 2 de CiU fruït del pacte de govern signat ahir a la tarda i fet públic avui.

Pere Aragonès ha obtingut els cinc vots d’ERC-JxP i els candidats del PP, Pineda Sí Pot, ICV-EUiA i Ciutadans s’han votat a sí mateixos.

La votació ha estat secreta i cada regidor ha dipositat el vot a una urna. La regidora Carme Aragonès ha fet el recompte i ha proclamat Xavier Amor, guanyador i alcalde de Pineda de Mar per al mandat 2015-2019.

Una hora abans de la constitució de l’Ajuntament de Pineda, els caps de llista del PSC, Xavier Amor, i de CiU, Francesc Horta, han fet públic en roda de premsa, el pacte de govern del PSC i CiU a Pineda de Mar per aquesta nova legislatura.

Facebook de Ràdio Pineda

Facebook de Ràdio Pineda

Els cinc eixos de treball prioritaris del PSC per la propera legislatura són l’ocupació i benestar social, la posada en marxa de les noves infraestructures pels barris (com ara el passeig Marítim i el Centre Cívic a Poblenou, la pista multiesportiva del Carme i la sala polivalent de la Biblioteca) i el desenvolupament del PP1. El tercer eix és el pla d’inversió als barris; el quart, la transparència administrativa i el cinquè, l’educació a Pineda.

Xavier Amor, escollit alcalde per tercer mandat consecutiu, ha rebut un fort aplaudiment de companys del consistori i del públic assistent a la sessió. Amor ha promès el càrrec i la regidora, Carme Aragonès, ha entregat a l’alcalde la vara i medalles municipals. Xavier Amor ha passat a presidir la sessió i ha donat la paraula als regidors i portaveus dels grups municipals que han intervingut al ple.

A Facebook podreu trobar totes les fotos de la sessió del ple de Pineda de Mar