Tordera aprova demanar un crèdit per pagar deutes

L’Ajuntament de Tordera va celebrar el passat dijous 28 de juliol ple ordinari amb 12 punts en l’ordre del dia. Entre els punts ordinaris destacava la sol·licitud a l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) d’una operació de crèdit per a la cancel·lació de deutes de l’Ajuntament de Tordera amb empreses i autònoms. Per el Partit Popular, el regidor Xavier Martín, destaca una manca de previsió del govern municipal.

ERC considera aquest préstec un pedaç, el qual esperen que es reparteixi entre tots els proveïdors. Escoltem el regidor Xavier Pla.

El PSC també considera aquest crèdit un pedaç, però l’accepta si ha de servir perquè les empreses que encara no han cobrat rebin els diners que els hi correspon.

L’import màxim del préstec és d’uns 582.000 euros aproximadament i s’ha d’amortitzar en un període màxim de 3 anys. La petició d’aquest préstec a l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) va ser aprovada per unanimitat de tots els partits polítics amb representació al consistori.

En el ple d’ahir a la tarda també s’hi va incloure una moció en suport a les víctimes de l’atemptat d’Oslo i que va ser aprovada per tots els partits del plenari municipal.

Text: Radio Tordera