El festival 4dJazz de Palafolls proposa un cartell de luxe les nits dels divendres de juny

jazz_palafollsEl festival especialitzat 4dJazz de Palafolls es consolida com un festival de referència en el gènere muscial del jazz i el blues amb un cartell de luxe per aquest 2015. El primer concert es farà el 5 de juny i anirà a càrrec de Sabina Witt, Josep Soto, Jordi Torrens i Enric Canada, que oferiran estàndards de jazz, boleros, tangos i composicions pròpies.

El segon concert el divendres 12 de juny anirà a càrrec de Gema4. Es tracta d’un dels grups més reconeguts en el món del jazz vocal femení. Gema4 és un grup nascut a Cuba. Concert coproduit amb la sala Jamboree de Barcelona.

El divendres 19 tindrà lloc el tercer concert del festival a càrrec de Thaïs Morell, Ignasi Terraza i Horacio Fumero i Esteve Pi. Des de València, la cantant brasilera Thaïs Morell durà els oients al seu país d’origen. Vindrà companyada amb un cartell de luxe!

El divendres 26 de juny el quart concert del festival estarà protagonitzat per Sweet Marta i The Blues Workers. Amb un convidat de luxe: Victor Puertas a l’harmònica i els teclats.

Enguany, un cincquè concert el 3 de juliol a càrrec del Barceloba Gipsy Klezmer Orchestra tanacarà el festival 2015. Es tracta d’una formació multinacional integrada per set memebres de procedències dispars que interpreten música de ritmes balcànics. Després del seu exitós pas per la Balkan Reunion, que es va organitzar a la Sala Apolo davant de més de mil persones, es podran escoltar al 4dJazz.

Preu: 7 euros. A les 21.30 h al Teatre. Venda de les entrades el mateix dia del concert.