El «Sí-Sí» s’imposa clarament a Pineda amb 5.292 vots aquest 9N

Ràdio Pineda

Ràdio Pineda

Segons les dades recollides per Ràdio Pineda als tres instituts pinedencs, fins a les 8 del vespre, hora de tancament dels instituts, han votat 6.519 persones a Pineda. Les dades recollides a les meses dels tres instituts són les següents: Institut Joan Cororomines 2.106 participants, Institut Euclides 2.511 participants i Institut Pineda 1.886 votants.

El degoteig de ciutadans que van a votar als tres instituts de Pineda és constant, especialment durant les primeres hores del 9-N. Des de les 8 del matí, molts ciutadans s’han concentrat a les portes dels centres de votació a Pineda esperant l’obertura de portes per poder dipositar la papereta a l’urna. A l’Institut Euclides de Poblenou hi ha deu meses de votació i uns 40 voluntaris, presidents, vocals i coordinadors.

A l’Institut Joan Coromines hi ha set meses de votació i prop d’una trentena de voluntaris. A l’Institut Pineda hi ha sis meses i una vintena de voluntaris. Totes les meses s’han constituit amb normalitat i els tres instituts han obert les portes amb normalitat.

Aquest migdia l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha confirmat que, segons informacions de la Policia Local de Pineda, la jornada del 9N transcorre amb tranquil·litat i sense incidents a Pineda.

Resultats definitus del #9N a Pineda de Mar:
Si-Si : 5.292
Si-No: 533
No: 329
Si-En blanc: 61
En blanc: 28
Altres: 276
Total vots: 6.519

Text iFoto: Ràdio Pineda