Finalitza una nova edició de l’Open Herberg al Club Tennis Malgrat

Foto: Club de Tennis Malgrat

Foto: Club Tennis Malgrat

Amb les finals del 16è Open Herberg disputades aquest passat dissabte, s’ha posat la cloenda a dues setmanes intenses de tennis al Club de Tennis Malgrat. Unes finals que van enfrontar al quadre masculí Marc Garcia Roman i Marc Fornell Mestres i, al quadre femení, Alba Cortina i Aintzane Armendaris.

Dues finals intenses, amb més de dues hores de joc, on fou necessari la disputa del tercer set. En la final masculina, Marc Garcia va imposar-se per 1/6 7/5 i 6/2 a Marc Fornell , qui havia guanyat el torneig en dues ocasions anteriors, després d’una lluita aferrissada on els jugadors van
exhaurir les seves energies.

Foto: Club de Tennis Malgrat

Foto: Club Tennis Malgrat

En la femenina, Alba Cortina va guanyar Aintzane Armendaritz amb un igualat 3/6, 6/4, 6/3 en una final molt disputada. Amb anterioritat, i al llarg de la primera setmana d’agost, va disputar-se les proves del Circuit juvenil del Tennis Malgrat corresponents a les categories benjamí, aleví i infantil, tant masculí com femení.

La segona setmana, coincidint amb el decurs de l’Open, van jugar-se les competicions de cadet i júnior. Tot plegat, al voltant d’un centenar de joves desplegant les seves qualitats tennístiques per les pistes malgratenques.

Al final, una vegada finalitzada l’entrega de premis de l’Open, el Club va retre un homenatge a la família Herberg-Busch pel seu suport al llarg de tots els anys de vida del Club i, en particular, en la
seva implicació en el desenvolupament d’aquest Open que porta el nom del cap de família i primer president de l’entitat.

Les noves dates i el nou format nocturn ha estat un èxit de participació, nivell i públic.