Tordera ja compta amb televisió per Internet i aplicacions d’informació per a telèfons mòbils

L’Ajuntament de Tordera estrena aquesta setmana una nova aplicació a la web municipal tordera.cat a través de la qual es pot accedir a plataforma de comunicació digital que ofereix televisió per Internet i també un dispositiu d´informació per a telèfons mòbils. A partir d’aquesta setmana a través de l’adreça tv.tordera.cat es podrà accedir a les notícies en format vídeo que tractaran informacions d’interès de Tordera així com  reportatges i documentals de continguts específics.

L’aplicació tv.tordera.cat està formada per dos canals, cadascun dels quals ofereix informacions diferents. El primer canal «Actualitat» disposarà de les notícies en format vídeo que s’actualitzaran setmanalment, mentre que el canal «A fons» estarà format per vídeos que formen part de l´arxiu audiovisual de l´Ajuntament i de reportatges que tractaran temàtiques concretes i intemporal.

L’aplicació tv.tordera.cat permet crear un compte d´usuari per tal que cadascú pugui descarregar-se i guardar-se els vídeos que interessi, així com la possibilitat de compartir-los a través del correu electrònic i les xarxes socials.

Per altra banda, la nova aplicació digital també permet que es pugui accedir a aquesta plataforma a través dels telèfons mòbils d’última generació (Iphone, Blackberry i Android). Per fer-ho cal connectar-se al web m.tordera.cat i descarregar-se l’aplicació. Aquest dispostiu per a mòbils permet accedir a les notícies de portada del web, als vídeos de tv.tordera.cat, escoltar Ràdio Tordera i també es pot accedir a l’agenda d’actes de Tordera.

Per al regidor de mitjans de comunicació, Josep Llorens, amb aquestes noves aplicacions es fa un pas endavant pel que fa a la utilitat de la pàgina web municipal en matèria d’informació. Segons el regidor, amb aquestes noves aplicacions es permet apropar encara més la informació als ciutadans aprofitant tot allò que avui la tecnologia ens posa a l´abast.

La nova plataforma de comunicació de televisió per Internet s´actualitzarà els propers mesos amb noves seccions i amb la possibilitat d’emetre en directe per Internet.