L’Agència de l’Habitatge sorteja 10 pisos amb protecció oficial de lloguer a Tordera

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha sortejat aquest dilluns 10 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a l’avinguda dels Països Catalans i el carrer de Girona, al sector de Sant Jaume de Tordera. Els habitatges han estat construïts per l’Institut Català del Sòl i seran administrats per l’Agència. Pertanyen a dos edificis, un de 66 pisos i un altre de 23 i la majoria ja estan lliurats.

 

Després del sorteig, només restaran pendents d’adjudicar 10 pisos més. La superfície dels habitatges assignats és de 42 m2 a 57 m2. Hi ha 8 de dues habitacions i 2 de dos dormitoris. Les instal·lacions dels edificis inclouen una xarxa separativa d’aigües i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.

El passat 18 de febrer l’agència va lliurar 13 pisos amb protecció oficial de lloguer situats entre el carrer Girona i l’avinguda dels Països Catalans al sector Sant Jaume, de Tordera (Maresme). Estan distribuïts en dos blocs que sumen 85 habitatges, la majoria dels quals lliurats amb anterioritat, i són per a persones afectades per remodelacions urbanístiques segons un conveni signat entre l’Institut Català del Sòl i l’Ajuntament de Tordera.

Els pisos disposen d’una superfície útil d’entre 45 m2 i 73 m2i d’un dormitori, llevat d’un habitatge que té dues habitacions. El preu mensual del lloguer és de 243 euros a 305 euros. Les instal·lacions dels blocs inclouen una xarxa separativa d’aigües i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.