Avança a bon ritme la remodelació de la Plaça Espanya de Pineda

Remodelació de la Plaça Espanya

Remodelació de la Plaça Espanya

Avui comencen a Pineda de Mar les obres de remodelació del carrer Bertomeu, en el tram entre el carrer Balmes i Plaça Espanya. L’Ajuntament ha decidit avançar les obres de remodelació perquè la reurbanització de la plaça avança a un ritme més ràpid del que s’havia planificat, amb l’objectiu de que tot el projecte estigui finalitzat abans de l’estiu.

D’aquesta manera, es reduirà el temps d’afectació als ciutadans, la qual cosa afavorirà les activitats que tenen lloc al centre del municipi. En aquest sentit, està previst que les obres finalitzin com a màxim el 15 de juny, i es garanteix amb importants penalitzacions econòmiques per a l’empresa constructora en cas de retard.

Durant l’execució de les obres, al igual que ha succeït amb la fase de Plaça Espanya, s’intentarà que l’afectació i les molèsties siguin mínimes tant per als vianants com per als establiments comercials i de restauració.

D’altra banda, i llevat de talls puntuals, es podrà continuar transitant en vehicle pel carrer Balmes direcció Avinguda Montserrat i pel carrer de la Vila direcció carrer Roig i Jalpí.