Malgrat tancarà al trànsit l’avinguda dels Pins els caps de setmana

Es tracta d’una zona d’oci situada entre les vies del tren i la platja, just davant del passeig marítim de Malgrat de Mar. L’Ajuntament ha decidit aplicar les mesures que ja havia anunciat fa dos anys, i tancar al trànsit aquesta avinguda de divendres a la tarda a diumenge al vespre, segons ha informat Radio Palafolls.

Segons el consistori, els caps de setmana aquesta zona acull molt moviment de persones i cotxes cosa que dificulta l’entrada i sortida de vehicles de seguretat i emergència, com ara bombers o ambulàncies. L’Ajuntament de Malgrat preveu introduir les mesures a partir del març i fins passat l’estiu. Els veïns amb gual i els empresaris tindran un comandament per tal de poder entrar i sortir del carrer.

 

 

El sector ha tingut diferents intents de reorganització del trànsit. Ara fa dos anys es va prohibir aparcar a la zona. Aquesta mesura van suposar més de 1,000 sancions en menys de dos mesos.

L’Ajuntament, a través del seu planejament, preveu reorganitzar i ordenar aquest sector d’oci que inclou restaurants bars i hotels. El govern català en canvi defensa l’expropiació d’aquests establiments per tal de crear una zona verda. Davant l’anunci de tancament del carrer els caps de setmana, CiU ha demanat més diàleg amb els veïns i empresaris per evitar afectacions innecessàries. Els nacionalistes a més han demanat l’estudi d’altres solucions menys dràstiques.

Text i foto: Radio Palafolls