Intervenen a Malgrat material falsificat per valor de 115 mil euros

Agents de la Guardia Civil de Premià de Mar i de la Policia Local de Malgrat de Mar van dur a terme una inspecció fiscal i administrativa a l’interior de la empresa The Last Hero, S.L. del polígon industrial Can Patalina de Malgrat de Mar el passat divendres 7 de gener. Durant la inspecció, els agents van detectar diverses irregularitats i greus deficiències en les mesures de prevenció i extinció d’incendis.

 

Després d’examinar el contingut de les mercaderies emmagatzemades i preparades per a la seva distribució, s’han localitzat gran nombre d’articles de diverses marques registrades, presumptament falsificats, amb un valor aproximat en el mercat de 115.000 euros. Els articles van ser intervinguts i la Guàrdia Civil va instruir les corresponents diligències policials adreçades al jutjat de guàrdia.

Al local es van intervenir més de 1.300 barrets de la marca Burberry, 2.000 tovalloles amb imatges no permeses de sèries de televisió i de pel·lícules i 250 encenedors de la marca Zippo. Malgrat, com la resta de municipis turístics de la costa, és on es concentra les intervencions de productes falsificats, la majoria procedent de la Xina.

Edició: José Fernández