La biblioteca Serra i Moret de Pineda, a punt pel seu procés de trasllat

L’actual biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda de Mar tancarà les seves portes el proper 15 de gener per motius de trasllat. La nova ubicació que ocuparà està situada al carrer Progrés, 22. Després de 88 anys donant servei des de l’edifici de la plaça de les Mèlies, canviarà d’emplaçament per poder oferir un servei més eficient als seus usuaris. La nova biblioteca tornarà a obrir durant el mes d’abril.

Durant tot aquest temps, la biblioteca Serra i Moret ha treballat pel foment de la cultura i ha estat testimoni directe de tots els esdeveniments que s’han produït durant el seu llarg temps de vida.

Per això el trasllat i la millora de les instal·lacions i eines de la biblioteca respon a l’interès de continuar donant suport a les noves necessitats d’informació de la població. El nou edifici, que disposa de tres plantes, pàrquing i una sala polivalent, podrà prestar servei a més persones.

Fins al 15 de gener es podrà demanar material en préstec que es podrà retornar en qualsevol de les altres biblioteques públiques de Catalunya, inclosa la de Poblenou, o esperar a retornar-lo quan obrin la nova biblioteca. Fins al mes d’abril, es procedirà al trasllat del seu fons documental i a l’adequació de l’edifici que l’acollirà.

Durant aquest període de temps els usuaris podran fer ús de la biblioteca de Poblenou.

Edició: José Fernández – Foto: Ajuntament de Pineda de Mar