Campanyes solidàries de recollida d’aliments i joguines a Tordera

Càrites de Tordera organitza la campanya de recollida d’aliments «No hi ha alegria amb la panxa buida». Sota el lema «Fem que tothom pugui tenir un plat a taula», l’entitat demana a tots els torderencs la seva col•laboració donant aliments bàsics als diferents punts de recollida que participen a la causa.
Els aliments que es poden donar són del tipus bàsic: llegums, olis, arròs, pasta, conserves, melmelades, cereals… 
Aquests aliments es poden deixar tots els dimecres, de 17 h a 19 h, a Càrites (que ha estrenat nou local a les instal•lacions de l’edifici Ignasi Iglésias, al carrer de Cervantes) o també als diferents establiments i supermercats col•laboradors, a l’escola Sant Josep, als locals socials de Sant Pere i Sant Andreu, al Teatre Clavé i a l’Ajuntament de Tordera.

 

«Per Reis, cap nen sense joguina», campanya de recollida de joguines de Creu Roja
Com cada any per aquestes dates, Creu Roja de Tordera posa en marxa la campanya per recollir joguines per als infants de famílies amb més necessitats, una tasca que es realitza amb coordinació dels serveis socials i que arriba a 218 poblacions de Catalunya.

L’entitat demana que siguin joguines noves, no bèliques, o bé  usades però que estiguin en bon estat. L’horari per poder deixar les joguines és de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 h a la seu de Creu Roja Tordera (C/ Canigó, 26) abans del proper 30 de Desembre.