ExpoNuvis Calella arrenca amb una segona edició plena d’atractius


La segona edició d’ExpoNuvis Calella, la fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva, ha obert portes aquest divendres a la tarda com un aparador immillorable dels productes i serveis que tenen al seu abast les parelles que preparen el seu casament.

exponuvisA la zona d’expositors, situada a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, els nuvis hi trobaran des del vestit de casament, la decoració floral, les aliances o la música; podran contractar el viatge de noces posterior o decidir en quina finca o restaurant oferiran l’àpat de celebració. Qui vagi a Exponuvis pot sortir-ne amb tot el casament planificat.

A la sala amb columnes annexa, s’hi desenvoluparan les activitats complementàries. Es faran tallers – d’estilisme o protocol- i demostracions en les quals hi podran participar els visitants. Les tendències en moda nupcial centraran gran part de l’activitat d’Exponuvis, amb desfilades de vestits de núvia i de nuvi i roba de cerimònia. Se’n faran dissabte i diumenge -12:30h i 18:00h-, amb models de Calella i sota la supervisió d’F&L Events, empresa responsable de Calella està de moda.

La fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva ha fet aquest 2013 una gran aposta per promocionar-se en els principals portals temàtics de l’Estat espanyol i el líder, bodas.net, hi assistirà per fer-ne un seguiment. Això, assegura una bona difusió de l’esdeveniment, motiu pel qual es preveu superar l’afluència de visitants de l’any passat, que va ser de gairebé 4.000 persones.